Avundsjuka är inte klädsamt, brudar

Vi VET att ni älskar oss! Avundsjuka kallas det hörni! Vi blir riktigt rörda här när vi läser hur ni verkligen anstränger er för att försöka trycka ner oss! Motsatsen till att älska är inte att hata, för när man hatar någon så bryr man sig fortfarande! Så när ni blir likgiltiga mot oss istället så kanske vi tror på att ni inte gillar oss. För guess what? Ni säger att ni inte bryr er om oss, att ingen vill läsa vår blogg osv... men när ni skriver det så har ni gett oss BÅDE en besökare OCH en kommentar i vår blogg som ni nu "hatar" så mycket! Men istället visar ni ju på motsatsen, i och med att ni klickar er in på vår blogg, gång på gång.

Och förresten, trodde ni själva att vi skulle ta åt oss av det ni skriver till oss? Vi, som har det bästa självförtroendet som finns, varför skulle vi ta åt oss?! Vi älskar oss själva och ingen kan ändra på det!



/ISABELLE

Kommentarer
Postat av: Anonym

ironiskt att du har målat över ditt ansikte, varför? tycker du att du är ful? menar bara att du skriver att alla älskar er, men ni har knappt någon bild på er själva?

2009-07-27 @ 14:09:53
Postat av: BLONDIE

men snälla......

om ni nu är så snygga varför vågar ni inte visa era feta ansikten.

Haha och tar du bort den här kommentaren så tar jag bara det som en komlimang, fega fettofaeen !;p

2009-07-27 @ 22:00:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0