LONDON BABY!

Heej älsklingar! Ville bara meddela er alla om något grymt kul som händer om 6 dagar! (Gud, är det så lite kvar?! :D ) Det är nämligen så att jag och Mel ska åka till LONDON!! :D Det ska bli så grymt kul! :D Shoppa, festa (lagligt till och med :O) och lyssna på den heta engelska dialekten, Mjaou!

På torsdag morgon åker vi alltså och vi stannar tills söndag kväll, underbart!



/Bell

jobb!

Heeej babes <3
Saknat mig? klart ni har ;)
Idag ska jag jobba! Så jag har inte så mycket mer att skriva, måste iväg nu! Kika gärna förbi och säg hej! :) Om ni vet vilken butik jag jobbar i vill säga ;)
Puss <3

Your one and only,
Em


Tjejkväll!

Hej älsklingar!
Vi har haft så roligt så vi totalt glömt bort att blogga! Vi har kollat på film, målat varandras naglar, pratat skit och haft allmänt kul! Vi har ätit ganska mycket onyttigt, så åtminstone jag, Em, ska iväg till gymmet idag! Men nu orkar vi inte skriva mer!
Puss på er <3

Em+Bell=sant

Åh, idag ska Em till mig och så ska vi ha en mysig tjejkväll! Så förbered er på en massa roliga inlägg i bloggen idag hörni! :D

/Bell

Dag på stan

Hej älsklingar <3
Hur e det med er? Med mig är det bra iallafall :) Idag har jag och ****** mest gått omkring på stan, fikat lite, hon köpte några sexiga klänningar å så träffade vi på en gammal kompis till mig, så det var en lyckad dag =)
Har inte så mycket mer att skriva, så ni får ha det bra! :-)
Puss på er <3

Your one and only,
Em

Att vara eller icke vara... anmäld?

Vi har tydligen blivit anmälda? har hört de förut å inget har hänt?? Aja, om folk inte hr ngt liv så e det synd om dom... Men iaf, det som händer är att våran blogg blir nerstängd? OCH? Vi vet att vi e bäst å vi kan bara starta en ny. Vi får inte mindre läsare för det?? Så SNÄLLA alla ni som är avundsjuka, sluta anmäla, vi kommer ända bara starta en ny blogg. LOOOSERS.


Tack Bell gumman :D Och du har sååå RÄTT! Kolhydrater= usch

Puss på er älsklingar
/M

Min lunch!



Ananas, vattenmelon och jordgubbar!


Förstår inte hur vissa människor kan äta kolhydrater...

You know you love us

Åh Melanie, så jävla snygg du är gumman! :D Nu ser ni beviset på att hon har E-kupa, haha ;)

Själv kom jag precis hem från bion. Filmen var jättebra! Hur kul som helst! Nu ska jag sätta mig och se lite på Sex and the City.

Ha't bra så länge haters lovers!

Skansen

Hej babes <3
Idag har jag och älskligen varit på skansen hela dagen! jättekul att se alla söta djur och allt :) ****** hade kamera med sig, så här kommer några bilder :)









Jättmysigt <3
Men nu ska jag och ****** bada i hennes jacuzzi!
Puss på er :-)

Your one and only,
Em

Bild

Tänkte bara lägga upp en bild som E tog på mig i förra veckan ;)



Love ya guys <3

/M

Ny mobil

Tänkte bara skryta lite om min nya mobil jag ska få hem i brevlådan inom 10 arbetsdagar.

Nokia 5800:)
(Bild tagen från google)



Puss på er älsklingar <3

/M

Friandet

Näe hörni, nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sen börja fixa mig. Ska möta "E" i stan och gå på bio. Vi ska se "The Proposal". Hörs senare! :)

Brunettbella?

Visste ni att fröken Blondinbellas riktiga hårfärg är den hon nu har färgat håret till? Hon har själv erkänt att hon faktiskt färgar håret för att få den blonda nyans hon förut hade. Men nu är hon brunett och det gillar jag, för då blir det mer plats åt snygga blondiner som mig! Yesyesyes!



En beige Blondinbella ftw!

Till Pappa

Hej älslklingar! Hoppas ni inte har saknat mig fööör mycket, har varit ganske upptagen på min "hemliga" destination. Men  nu är jag hemma hos mamma igen, men i dag ska jag till pappa:( inte världens roligaste precis, men han saknar sin UNDERBARA dotter med de bästa självförtroendet som FINNS! Så jag ska göra honom en tjänst och åka till honom. Kommer inte finnas så mycket för mig att uppdatera då vi inte ska göra ngt...

Men nu ska jag börja packa.

Puss på er älsklingar! <3

/M

love

Hej älsklingar!
Idag har jag umgåtts hela dagen med älsklingen min. Vi har kollat film, varit på promenad, spelat basket (hon är grym på det!) och sådant. Det har varit kul, men på senaste tiden har jag känt att hon har förändrats lite.. men jag vet inte riktigt på vilket sätt :S Jag har några misstankar på vad det kan vara, men jag ska gräva lite djupare i det innan jag säger något här!
Puss å kram <3

/C

Avundsjuka är inte klädsamt, brudar

Vi VET att ni älskar oss! Avundsjuka kallas det hörni! Vi blir riktigt rörda här när vi läser hur ni verkligen anstränger er för att försöka trycka ner oss! Motsatsen till att älska är inte att hata, för när man hatar någon så bryr man sig fortfarande! Så när ni blir likgiltiga mot oss istället så kanske vi tror på att ni inte gillar oss. För guess what? Ni säger att ni inte bryr er om oss, att ingen vill läsa vår blogg osv... men när ni skriver det så har ni gett oss BÅDE en besökare OCH en kommentar i vår blogg som ni nu "hatar" så mycket! Men istället visar ni ju på motsatsen, i och med att ni klickar er in på vår blogg, gång på gång.

Och förresten, trodde ni själva att vi skulle ta åt oss av det ni skriver till oss? Vi, som har det bästa självförtroendet som finns, varför skulle vi ta åt oss?! Vi älskar oss själva och ingen kan ändra på det!



/ISABELLE

När vi ändå pratar om Diarré:

SNYGGING?!



HAHA, Dessie

Vad tycks, hörni. Ska vi inte ta och pierca ögonbrynet (fast missa ögonbrynet och pierca ögonvrån istället) som Dessie? Ja, det är hon. Gammal bild men den är sann! Läs inlägget här. Och vad är grejen med att vara snövit i hyn egentligen men sminka sig chokladbrun?!... fjortisar, jag vet. Men hallå, det där är ju illa! "Förlåt om jag är osminkad på bilden, egentligen är jag ju ALDRIG det! Men nu så tog jag bort sminket så man kunde se piercingen lättare bara! OKEJ?!" Ungefär så skriver hon.

Ska bara säga en sak till: HAHAHHAHAHAHAHAHHAHA!

 

Gina Tricot

Hey babes <3
Idag ska jag jobba, börjar kl 3. Men det är några som har lovat att komma och handla av mig idag, så det blir lite kul iaf! Åt nyss frukost, det blev jordgubbar, ananas, kiwi, vindruvor och såna där orange saker som har konstigt namn. Hur gott som helst iaf! Men nu ska jag gå ner och ta en dusch,
Puss på er <3

Your one and only,
Em

Presentkort

Eftersom jag är så jäkla populär så fick jag idag hem ett presentkort från Glitter på 2000 kr! Jag håller med Kenza, det bästa med att vara en känd bloggare är att man får hem så mycket gratisgrejer! Även om Glitter är lite för billigt för min smak så är det ju inte helt fel att shoppa loss för 2000 kr utan att behöva betala ett öre själv!

Det här presentkortet fick jag alltså hem helt utan anledning, och jag har inte köpt det själv!






Vaknade nyss

God morgon! Idag vaknade jag av att jag fick frukost på sängen av min älskling. Mysigt va? Nu ska vi återgå till vår fruktsallad, ville bara säga hej. Så hej!


Ett nytt läppstift jag köpte i Sturegallerian! Färgen säger jag inte, då kommer ni ju bara att härmas....

Bada och picknick

Hej babes <3
Idag har jag varit på picknick med älsklingen <3 Va jättemysigt, hade med oss massa god mat + jordgubbar doppade i choklad som vi matade varandra med ;) Lite xider hade vi med oss också, så det var riktigt mysigt :) satt där länge, var på ett hemligt ställe som inte många känner till, så vi var helt ensamma! Så vi tog ett mysigt nakenbad också. När det blev för kallt så drog vi hem till mig och tittade på film :) Men hon drog för nån timme sen, hon skulle upp ganska tidigt imorgon hon ska nämligen klippa sig å färga håret :)
Men nu ska jag sova, jag är lite småtrött sådär!
Puss på er sötisar <3

(Lånad bild från google!)



Your one and only,
Em

Dessie....

Dessie sitter och klagar över att hon inte får göra läppförstoring för sin pappa, hahahhahaa. Bara det liksom. I bakgrunden ser vi Dessies mamma stå och fixa i köket, som det ser ut. Men på en bild har hon inga ben?! Spökar det där ute på landet, Diarré?! Oj, Desiree var det visst du hette.... (a)


Jag är så här blond naturligt!


Ingen utväxt! :D

I agree!

Bell, jag håller så med dig, dregel över Robert Pattinson asså! <3
Jag och ****** ligger i sängen och ska alldeles strax släcka och sova. Så jag har inte så mycket mer att säga, så godnatt på er sötnosar <3

Your one and only,
Em

Till våra korkade läsare...

Många undrar säkert hur ni ska veta vem av oss tre som skriver vilka inlägg? Så länge vi inte har skrivit dit det längst ner då, som söta Em har gjort här tex :



Jo, vi har nämligen fyra olika kategorier i vår blogg. Vi har alla tre en kategori var, plus en som vi använder om vi alla tre (eller ibland bara två) är tillsammans och skriver! Kategorierna heter då alltså "Bell", "Mel", "Em" och "All of us". Detta ser ni längst ner i varje inlägg ;)


Här är det alltså jag, Bell, som har bloggat!

Sådär, nu kanske alla förstår lite bättre! :D

Robert Pattinson... DREGEL



Mums...


Melanie, jag VET att du hatar när jag dreglar över honom och pratar om honom istället för om dig, men vet du vad? Fuck u! (a)

Sex and the City och Vänner

Hejsan alla nattugglor! Jag satt och tittade på lite Sex and the City och började tänka på hur lik den serien är Vänner (Friends, alltså). Jag menar:
  • Båda utspelar sig i NY, under samma tidsperiod
  • Huvuddelen av serierna utspelar sig på caféer och/eller restauranger där karaktärerna pratar och pratar och pratar…. (Vänner har sitt Central Perk och SATC-tjejerna verkar byta matställe oftare än underkläder)
  • ”Huvudparet” i båda serierna gör slut och blir tillsammans, gör slut och blir tillsammans fleeera gånger men det slutar med att de inser att de är rätt för varandra (Carrie och Big, Ross och Rachel)
  • Båda serierna har en karaktär som ääälskar sex i alla dess former och har en ny sexpartner varje kväll. Är ”aldrig” i ett seriöst förhållande (Joey och Samantha)
  • Brunetten i båda serierna gifter sig med någon oväntad, som inte verkar vara dennes typ och de kan få något mycket ”bättre” egentligen (Monica gifter sig med Chandler, Charlotte gifter sig med Harry)
  • Brunetten i båda serierna har problem med att bli gravida och adopterar istället
  • Ett föredetta par har sex och blir då gravida, trots att chanserna för att detta ska hända är minimala (kondom respektive nästintil infertilitet), vilket till slut leder till att paret blir tillsammans igen (Ross och Rachel, Steve och Miranda)
  • Eddie Cahill har spelat med i båda serierna, och då dejtat seriernas populäraste blondiner, och var i båda medverkandena ”den unga pojkvännen” som var ~10 år yngre än sin flickvän (Carrie och Rachel)
  • Inte att glömma är att Kim Cattrall (”Charlotte”) faktiskt var en av Joeys erövringar i Vänner ;)




Haha, någon har för mycket fritid tror jag XD


Mys i duschen!

Hej sötisar :)
****** sken upp när jag plingade på med en bukett rosor och en ask after eight (hennes favorit ;P) så vi pratade ut lite, sen kollade vi på en film å mös lite, så nu är allt bra mellan oss igen iaf :) Hon har precis gått för å duscha, så jag ska göra det också, mys mys :D

Puss på er <3

Your one and only,

Em


Sola!

Hey lovers! Idag har jag verkligen inte gjort någonting alls. Förutom att jag var iväg en sväng till stan för att sola ;) Så nu är jag brooooownie igen! Efter det åt jag sushi innan jag drog hem igen, sushi in my <3 I helgen ska jag vara med min pojkvän, som jag btw har varit tillsammans med i 1 år och 2 månader idag! Em och ******, jag håller tummarna för er skull! :)



Mina bruna ben <3

Rosor och choklad funkar väl alltid? ;)

Hey babes <3
Jag vaknade alldeles nyss, var uppe till kl 7 inatt/imorse å snackade i tel med min flickvän. Det är väl inte helt löst än, men det är bättre än det var förut iaf! Så det känns bra :) Jag tänkte iaf kila iväg å köpa lite blommor och kanske lite choklad å åka till henne så vi kan lösa det här helt :)
Men vi hörs sen <3

Your one and only,
Em

-

Heej älsklingar <3
Va ett tag sen jag bloggade känns det som! Har ju haft lite gräl med flickvännen. Just nu är det värre än det var förra gången, vet inte riktigt hur vi ska lösa det här, vet inte ens om hon vill! Hon överreagerar så jävla mycket bara, hon får lugna ner sig lite innan jag pratar med henne igen!

Idag har jag jobbat iaf, jag shoppade lite efter jobbet också, så nu har man lite nya och fräscha saker i garderoben igen, känns bra! Tänkte dra förbi donken nu och köpa en milkshake, är jättesugen på det! (haha, jag tröstshoppar och tröstäter, det är nästan så att man är lite patetisk, men bara nästan!)
Puss på er sötnosar <3



Your one and only,
Em

Patetiska?

Blev ingen fest hos pojkarna i huset brevid. Dom va typ HUUUUR patetiska som helst. Och jag menar, umgås man med Melanie, MÅSTE man ha lite stil... Hur skulle det annars se ut? Någon som är lika perfekt som jag och umgås med patetiska människor? Fast kanske skulle det se ut som om jag gjorde dom en tjänst? Hm... värt att tänka på... Men iaf, i dag vaknade vi vid 12 och då satte vi genast på oss bikini! Sola sålkart;)Är lite kallt i vattnet, jag badar inte om det inte är över 25 grader, alltså typ UTOMLANDS! Jag och E blev så förvånade hur vackara vi var när vi såg våran spegelbild i vattnet. Så jag gick upp och hämtade systemkameran så tog vi lite modellbilder^^ Både hon och jag vet ju hur man poserar, har ju jobbat lite med det till och från. Puss på er älsklingar <3

Fest hos grannpojkarna?

Hej älsklingar!<3 Har bara tagit det lugnt i dag, solat och badat lite^^ har ju vart skitfint väder här. Jag menar, solen kommer med Mel ;) Tänker inte tala om vart jag är så jag är rädd att ni bloggläsare ska känna igen mig, de finns liksom inte så mycket folk här.. Men iaf, jag och E har kul själva. Synd bara att päronen är med, annars skulle man kunna ha lite fest... Men jag tror att vi ska smita över till grannarna i natt, dom skulle tydligen ha en litet "get together", om vi säger så;) Det blir nog en härlig kväll. Men nu skriker E på mig och säger att vi ska blanda till en drink och snacka skit. Puss på er älsklingar!<3

Hemma!

Hey sötnosar! Saknat mig? Jag vet, jag är svår att leva utan.

Jag var i alla fall inne i stan idag som sagt, med T. Vi shoppade, solade, snackade skit osv...

Jag var inne en sväng på Sturegallerian och köpte detta:

Deo, två ansiktsmasker, en svart kajalpenna, samt läppglans och nagellack i samma härliga färg!

Nu ska jag lägga mig i sängen med laptopen och ta det lugnt och titta lite på Sex and the City. Hörs senare!

Stan

Hey älsklingar! Jag har precis fixat mig och ska nu iväg till stan med en kompis, T. Vi ska snacka skit, hon skulle köpa en ny navelpiercing och så ska vi väl shoppa lite onödvändigheter också antar jag ;) Så vi hörs lite senare!

/Bell

Frukost!





Mums!

Im off!

Hej älsklingar <3
Tänkte bara säga att jag kommer dra iväg i en vecka nu och vila upp mig efter allt festande! Kroppen tål lixom inte hur mycket dom helst!

Vi hörs <3

/M

Gissa vad jag ska göra nu?



Och efter den blir det sängen!

Nighty-night!

/Isabelle

Suck

Hej älsklingar <3
Har inte kunnat bloggat något, har varit hos min flickvän, men tyvärr så slutade allt i bråk, så just nu är jag ganska deppig. Men hon dampade ut lite för att hon inte fått veta något om att jag skulle på kryssning, och för att hon vet att är man på kryssning så händer det saker. Visserligen har hon inget bevis på att det hände nåt, så jag tycker bara hon är löjlig! Visst, det blev lite mys, men jag menar, det var just bara det, mys, inget seriöst lixom! och dessutom så vet hon inget om det, så jag tycker bara hon är överdriven!
Jaja, får se hur det löser sig. Ska ta fram några flaskor xider tror jag. Jag är ju fortfarande ensam hemma så..
Puss på er <3

Your one and only,
Em

Prince är mer optimistiska om riskerna med rökning än Camel...



Det är ju Prince det ska vara, right?

Undies

Idag när jag var i stan med Mel så köpte jag ett par söta trosor från HM! Köpte även ett par jeans som ni får se sen!


Gulliga va?


Fler bilder!


Jag och älskade Melanie <3


Em fick Kevins autograf på sin hatt! :D (Mel, du får lägga upp bilden hon tog med honom!)


Your one and only Isabelle!


Em och jag minglar med Kevin Borgs manager! Vi fick ingen bild när Kevin var med :(

Det var allt för nu! Hoppas Mel lägger ut fler bilder! :D

Love!! / Bell

Kryssniiing!

Hello darlings! Bell här. Jag tänkte berätta min version av kryssningen för er alla, eftersom ni så klart vill få reda på vad som hände! Alla snuskiga detaljer och sånt, ni vet ;)

Som sagt, vi började kvällen hos Mel, där det vart lite förkrök. Em vart lite på pikalurven! Haha. Sedan bar det av till båten! Vi åkte med Cinderella. Vi började med att leta upp vår hytt och göra oss hemmastadda. Efter att vi fixat oss gick vi och åt middag på båtens finaste restaurang. Sedan bar det av till hytten igen för att fixa sig lite mera, innan kvällen började på riktigt! Vi höll mest till på discot, men var även lite på Fun club, även om det mest var en massa äckliga tanter och gubbar som dansade bugg där, haha. Men vi gick dit och porrdansade lite och då fick minsann gubbarna upp ögonen för oss. Vi älskar att leka med dem! Det är så man får sina gratis drinkar ;) haha

Vid tiotiden spelade ingen mindre än Kevin Borg på Fun club! Vi gick så klart dit och bilder från när han spelade har Mel på sin kamera, så de får ni se senare. Em, som är tokig i honom blev helt galen och fick både autograf och ta en bild tillsammans med honom!

Senare på kvällen, efter ett antal Vodka Redbull och en och annan Strawberry Daiqurie (stavning?) kom en kille från USA fram till mig och Em och började snacka om att vi skulle tro på oss själva och uppfylla våra drömmar. Efter ett tag kom ingen mindre än Kevin Borg fram till oss tre när vi pratade. Och gissa vad?! Killen vi pratade med var hans manager!!!! Em, som är musikintresserad och både sjunger och spelar gitarr berättade om det för honom. Och han var riktigt på för att hjälpa henne med den karriären! Till mig sa han att jag hade kapacitet till att bli Sveriges bösta modell. Och vi bara höll med! Sedan joinade Mel och vår vän E som också var med på kryssningen oss, och då tog managern fram champagnen som hade stått på kylning! Men kvällen slutade dock ganska snabbt efter det, då vi blev utslängda av vakterna.... men vi hann i alla fall skåla med skumpa med Kevin Borg och hans manager i alla fall! Vi är fan bäst!!!!

Bilder!







Cool bild va?


Min Strawberry Daiqurie när den hade smält lite... Så jävla goda!


Inte röka! Ett kryss på det


SKÅL FÖR FAN!



Vodka Redbull<3

Det var allt för nu! Fler bilder kommer så fort jag orkar sudda ut ansiktena ;)

Kryssning

Hej älsklingar, förlåt för jättedålig uppdatering, men hoppas ni inte har saknat oss för mycket^^

Var ju på kryssning i går och der blev en massa drinkar och dans. Men även mingel med Kevin Borg och hans crew^^

Bilder:
Jättegoda drinkar^^


Blev ju en massa rökning för BELL och EM, E rökte lite hon med-.-


Söta Em innan vi skulle kliva på båten^^


Jag, mitt hår ser förjävligt ut jag vet, men jag fixade det senare^^ 


Drink innan maten


Varannan vatten, glöm inte det ;)


Servitrisen visade oss ett vin, från 2006(?!) Det fick väl duga, men jag ville
ha ngt finare...


Bell drack öl till maten, såå grose!


Men maten var iaf god, vi åt alla samma mat :)


Em med fina hatten <3


Bell med Cigg-.-


Jag och Bell <3 


Jag, Bell och E


Drinkar <3


Det var allt för den här gången, Bell har en del bilder också, som jag antar att hon lägger upp snart^^

Puss på er älsklingar <3

Heeeej babes <3

Åh, jag är fortfarande helt slut efter kryssningen! Och förlåt för att ingen har uppdaterat, men vi alla har väl varit lite slut! Kvällen började iaf med att killarna från typ hytten brevid ringde, så dom hade vi ju nära och mysig kontakt med hela kvällen! ;) Men jag ska äta frukost nu, någon av oss lär väl skriva ett lite mer ingående inlägg om vad som hände under kvällen!

Your one and only,
Em

Bra kommentar!

Affe om Frågestunden är över!:

Till de som vill ha fler ansiktsbilder: Man får ju inte veta VEM som skriver bara för att man ser nunan på någon. Ett ansikte säger ju inte ett skit om vem man är. Ni vill säkert bara tracka de här tjejerna, hur de än ser ut.

BTW så gillar jag er blogg. Liiite ytlig kanske ;), men helt OK.


Härligt att få en snäll kommentar ibland också! :D Tack så mycket, och jag håller helt med dig! (inte det där om ytlig, men resten ;))

Your one and only,
Em

Woho!

Ikväll bär det av! Det kommer bli så kul <3 Men så klart så händer det något som förstör det hela lite, Mr. Mens har kommit! Å det förstör jättmycket! Jag menar, jag hade ju värsta planerna för ikväll, tänkte att man kan få lite real stuff för en gångs skull! Men ne, det ville tydligen inte ödet :'(

Men iaf, vi alla ska mötas hos Mel vid 3 typ, så det blir väl lite förkrök där, å sen bär det av! Massa bilder kommer det bli som ni får se sen :D
Puss på er babes <3

Your one and only,
Em

KRYSSNING IMORGON!

Imorgon gäller det, det kommer bli så jävla kul! Party party asså :D Mel har ju med sig kameran så många bilder blir det nog :D

Your one and only,
Em

BELL'S BACK BITCHES!

Heeeej där alla Isabelle-lovers! Saknat mig?! Jag vet, det är svårt att vara länge utan varandra, snyft :'( Nu är i alla fall mitt internet tillbaka, så att ni kan få er dagliga Bell-dos! Underbart va?

Vad har hänt idag då? Jag kom precis hem från en underbar dag med *hemlig*. Vi gick på Gröna Lund och jag blev såklart bjuden, fick ett åkband fast jag sen åkte typ 2 grejer, haha! Den där nya, Insane, åkte jag inte. Jag är för feg! Den verkade ju bara helt... INSANE! Haha. Efter Grönalundsbesöket tog jag och min hemliga person båten till slussen, och bussen till centralen. Där åt vi sushi i Kungshallarna (som btw är värsta sunkstället, bara ghettomänniskor där... fast jag sa inget! Ville ju vara snäll...) och jag blev igen bjuden. Sedan såg vi på "Brüno" på bio, och gissa vad? Jag blev bjuden, haha. Brüno var helt hysteriskt rolig men lite för mycket kan man nog säga. Men den är värd att se!

Jaja, det var min dag. Nu ska jag dega framför tvn och datan ett tag innan jag går och lägger mig, får se om jag bloggar mer senare. Om inte så hörs vi imorgon! :D



Pusspuss my lovers!
/Isabelle

Jobb

Hej älsklingar <3
Idag har jag varit å jobbat, Gina Tricot, jobbade i typ 5 timmar, men nu är jag ledig i 3 dagar innan det är dags att jobba igen, så det är ju skönt! Jag är jättetrött nu, men ska väl typ äta något, men vi hörs senare!
Puss <3 <3 <3


Your one and only,

Em


Dance tribute MJ

Tina, JAG (Mel) visste inte vem hon var INNAN jag började med denna blogg. Men sen fick jag reda på henne av Em och Bell faktiskt. Det var inte efter din kommentar... Em, Bell och jag pratades vid i telefon när vi svarade på frågorna och Em var den som skrev inlägget. Jag läste inte svaren och därför blev det fel (Em är inte så smart) Hoppas detta förklarar förvirringen :)

Måste bara lägga ut denna dance tribute till MJ. Det gör verkligen att man blir stolt över sitt land!


Puss på er älsklingar <3

/M

Suck

Alla dessa små töntar som lämnar alla dessa kommentarer. Tror ni ÄRLIGT att vi tar åt oss eller? VI VET ATT VI ÄR VACKRA, VI VET ATT DET FUNGERER, VI HAR 400 OM DAN OCH VI HAR BLOGGAT I 11 DAR TYP??? OM NI INTE GILLAR VÅRAN BOGG, VARFÖR FORTSÄTTER NI ATT GÅ IN HÄR DÅ?

Går jag in på en blogg som jag inte tycker om gär jag därifrån. Jag börjar inte skriva hatkommentarer och en massa! FATTA DET!

Puss på er älsklingar som faktiskt har något innanför pannbenet!
/M

Haha

Det här är allt jag har att säga: <3
:D

Your one and only,
Em


-

Hej sötnosar <3
Nu är jag riktigt riktigt trött, förstår inte ens vad jag gör uppe så här sent! Men jag ska gå och lägga mig nu iaf, och jag hoppas verkligen att jag inte blir väckt av någon äcklig telefonföräljare imorgon! Då j*vlar kommer jag inte vara snäll iaf!
Puss på er <3

Your one and only,
Em

Party?

Hej älsklingar <3
Idag har jag tagit det lugnt hela dagen, legat ute å solat så man blivit lite brun! Sen när solen gick ner har jag mest legat å slöat å kollat på tv. Nu ska jag göra lite mat, vet inte riktigt vad, har typ inte så mycket hemma. Men hur som helst så är det nice att vara ensam hemma! Funderar på att kanske ha fest ikväll, nån som kommer? :-)



Your one and only,
Em

Solarium

Haj älsklingar

Bells internet har kraschat så hon kna inte skriva. Det är därför som det bara är jag och Em som skriver..

Hoppas ni lärde känna oss lite bättre nu när vi svarade på era frågor^^

Sitter och lyssnar på La La Land av Demi Lovat och bara njuter... Nu ska jag åka å sola solarium.



Hörs sen älslkingar <3

Godmorgon sötnosar <3

Heej <3
Åååh vad jag hatar telefonsäljare! En sån ringde och väckte mig idag! Men istället för att bara slänga på luren så spelade jag jätteintressarad av vad dem ville sälja så dem trodde att jag ville köpa, sen blev jag plötsligen heldryg å sa att jag inte ville ha nån sån skit! Så där rök min sovmorgon! jag som hade tänkt sova till 3 åtminstone! Suck.
Så vad ska man göra nu då? Ska nog måla naglarna tror jag, det behövs!
Puss på er <3



Your one and only,
Em

Måste sova..

Hej sötisar <3
Pratade i tel med Mel och Bell i typ en timme, vi kanske ska ses imorgon, Bell ska ringa om hon kan! :-) Sen tittade jag lite på tv, men nu känner jag mig typ jättetrött! Så, jag ska sova nu!
Godnatt sötnosar <3

Your one and only,
Em

Frågestunden är över!

Så här kommer svaren =)

1.Varför putar ni med brösten på headern? Tycket ni det är sexigt?
Mel svarar: Jag putar inte, har bara stora bröst!

2. Har ni fått we know you love us från Desiree? Helt ärligt nu..
Mel svarar: Nej, jag visste knappt vem hon var innan jag startade den här bloggen, det var först efter det att jag startade bloggen jag började kolla in henne.

3. Hur ser din/er drömkille ut?
Mel svarar: Kellen Lutz
Bell svarar: Jag är tillsammans med min drömkille :-)
Em svarar: Om jag nu vill ha en kille så ska han va lång, mörka ögon, vältränad, halvlångt hår, någon snygg tatuering, han ska ha bra hygein. Typ så :)

4. Har du/ni någongång pullat till porr på internet?
Alla svarar: Vi har andra som gör det åt oss ;)

5. Har ni svarat ärligt?
Alla svarar: Jaa, vi ljuger aldrig!

6. Mel: Vad är det klumpigaste du gjort?
Mel svarar: Det var när jag var på stan med Em och Bell så stog vi på plattan, dem rökte å jag stog å balanserade på klackarna, då tog Bell en cigg mot min mun och då lutade jag mig bakåt och tappade balansen helt och ramlade! (bort med ciggen!!)

7. Bell: Vad är det bästa du har fått på ett poäng prov?
Bell svarar: Alla rätt, daah!

8. Em: Vad är det finaste hos en tjej? (ögon, rumpa, bröst, fötter och så vidare)
Em svarar: Bröst och ögon tror jag! Ögon är fint på alla, helst ska dom ha en klar färg. Brösten ska helst vara lagom stora, runda å mjuka :) (vilka bröst är inte mjuka? xD)

9. Kan ni gå ut utan smink?
Alla svarar: Eh, ja vi är ju så vackra!

10. När/hur blev ni av med oskulden?
Mel svarar: Fortfarande oskuld, daah!
Bell svarar: Det var med mitt ex för två år sen.
Em svarar: Med mitt ex 6e april 2008.

11. Hur många sexpartners har ni haft?
Mel svarar: 0
Bell svarar: Jag kan räkna dom på min ena hand.
Em svarar: 2

12. Planerar ni att börja tjäna pengar på bloggen?
Alla svarar: Ja, såklart!

13. Bell: sydde du fast dina extensions med flätor? eller har du clips?
och vilket föredrar du?
Bell svarar: Clips, det är det enda jag vill använda.

14. vrf spammar du och tror att du kommer bli känd så??
Alla svarar: Folk måste ju få upp ögonen för våran blogg på något sätt! Och ja, det har fungerat hitils ;)

15. Varför visar ni inte era ansikten?
Det förklarade Mel i sitt första inlägg som ni hittar här!


Thank you very much

400 besökare, det e nice, vi kan ju inte hjälpa att alla älskar oss så mycket :-) Snart ska vi ringa upp varandra så ska vi svara på era frågor som ni har ställt! Ni har fortfarande 6 minuter på er ;)

Your one and only,
Em

20 min kvar!

Sen börjar vi svara på frågorna, så ni har 20 min till på er att ställa frågor, här hittar ni inlägget där ni kan ställa era frågor :) Så passa på nu!
Puss <3

Your one and only,
Em

Okej, vi är inte bra..

vi är BÄST! <3



So what att nån anonym där ute har 1000 läsare om dan, men inte tycker det är mkt, vi har haft över 300 idag, å vi har haft den här bloggen i 9 dagar!
So what att vi spamar stora bloggar för att få läsare, folk måste ju få upp ögonen för vår blogg på något sätt!
So what att du hatar vår blogg, tack vare att du varit inne här och kommenterat gör oss glada!
Så sluta försöka trycka ner oss med ert skitsnack, det tar inte på oss! :D <3

Glöm inte att följa oss på bloglovin :)
bloglovin

Your one and only,
Em

Hjälp mig!

Okej, jag håller på å välja lite nu vad jag ska ha på mig på kryssningen, å det står mellan dessa två, vilka tycker ni?

Svart klänning


Vit tunika


Förlåt för usla bidler, har endast webbcam å mina photoshopskills är kanske inte de bästa ;P men ni får stå ut ^^
Så, vilken tycker ni? Jag har svårt å bestämma mig :S Mel och Bell, ni får säga vad ni tycker också!
Puss sötisar <3

Your one and only,
Em

Nya älsklingar <3

Tänkte visa mina nya älsklingar jag har beställt hem från skotrend.se



Lägger såklart upp en bild när dom har kommit hem till mig!^^

/M

Naaw

Tack Bell och Em <3

Jag tänkte att jag skulle tala om vad vi ska göra på torsdag dåra. Vi ska åka på kryssning! Med Cinderella såklart. Blir bara jag, Bell, Em och en annan vän till oss, E. Det blir drinkar, dans och snygga killar (och tjejer för vissa;) ) Så ska ni också åka så kanske ni får en skymt av oss^^

Men nu ska jag ta och kolla på My New BFF med Paris Hilton.

Puss på er älsklingar <3

/M

Resultatet!

Som sagt, jag fixade ju med mina hårförlängningar, sydde klart dem (har ju köpt nya för de gamla var så slitna).

Resultatet! :









 Jag vet att ni är sååå avundsjuka att ni till och med blir arga på mig!
;)

You wanna be me!
/Bell

Vi är bra ;)



Your one and only,
Em

Haha, hallelujah!


Haha för du vet precis hur vi ser ut eller? ;)

Puss på dig med <3 Tack för att du besöker vår blogg :D <3


Your one and only,

Em


Anonyma in my <3

Haha kommentarer <3 Och jag älskar alla de anonyma som vill påpeka att vår blogg är så dålig <3 Dom har slösat lite av sin dyrbara tid på att läsa den OCH på att kommentera, är inte det underbart? =D Sen att dom är sååå fega att dom är totalt anonyma så vi inte kan skriva tillbaka på nåt sätt är ju nästan ännu mer underbart :D




Min favorit är nog den som säger "anmälda så in i satan är ni" hahaha, för vi är sååå wannabe kissie/dessie, jag menar, vår design e precis likadan, å aa, allt helt enkelt! Lycka till med anmälningen :)

Your one and only,

Em

Soon it will be over..

kl 00:00 inatt är vår frågestund över! Så passa på att ställa era frågor NU! Här hittar ni inlägget där ni ska ställa frågorna! Ställ alla frågor som ploppar upp i huvudet, vi ska försöka svara alla så gott det går!
Puss på er <3

Your one and only,
Em

We know you love us <3



<3

I <3 kommentarer

Hej sötnosar <3
Har precis suttit å kollat igenom era söta kommentarer, gud vad ni älskar oss :D <3

Idag har jag inte jobbat, jag vaknade vid halv 10 (började 10) å ringde å sa att jag hade feber å nite kunde komma. Så det va skönt att få sova ut lite! Så jag gick upp vid 1 ungefär. Har inte gjort så mycket alls, mest suttit och kollat på tv och sånt. Jag är grymt pepp för det vi ska göra på torsdag nästa vecka!? Eller va säger ni Mel och Bell?? :D :D  Kommer bli sååå kul :D <3 Jag måste också börja förbereda lite! Så det ska jag göra nu :)
Puss på er älsklingar <3

Btw Mel, bra talat! Men jag håller med Bell också, du är alldeles lagom :D <3

Your one and only,
Em

Extensions

Först och främst vill jag bara säga att jag håller med Melanie! Hon är inte så stor som hon ger en bild av, hon är alldeles lagom! <3

Det var ju Blondinbella som sa "Om jag ska behöva gå upp 20 kg för att visa att man kan vara stolt över sin kropp oavsett hur den ser ut, ja då gör jag det utan att tveka!". Eftersom många inte tror på henne så tycker jag att hon ska hålla sitt löfte.

VI VILL SE GRISBELLA BLI DEN FETA GRISEN HON ÄR!
Möhöhöhö...


I alla fall, det jag ville berätta var i alla fall att jag sitter och håller på med mitt löshår. Mycket ska fixas inför "saken" som händer på torsdag ;) Just nu sitter jag och pillar och syr litegranna, ni ska få se hur fint det blir sen!


Alla vill ha min hårfärg...

videoblogg

Hej älsklingar! Bell och Em tjatar sp jäääävla mycket om den där videobloggen, men nu är det så att youtube inte godkänner videon... Så ni får försöka överleva utan den...

Nu till ett ämne som är alldeles för ytligt igentligen....

När jag visasde min navelpiercing för några dagar sedan, fick jag genast en kommenter att jag var tjock.. och vi har fått ytterligare en kommentar om att vi är feta. Men HERREGUD! Va faaaan spelar det för roll om vi är stora????

Em och Bell är inte ens stora.... Jag är den som är störst isf och JA JAG STÅR FÖR DET!!! Jag fattar inte hur ni kan säga såna saker om oss. Tror ni att ni kommer sabba vårat självförtroende för att ni säger sånt? suck jag fattar inte.... Om någon kan ge en bra förklaring varför det är så förbjudet att vara stor så ska jag länka denna någon och sen ska jag ta livet av mig isf, för jag vill inte bryta mot ngn lag för att jag är lite överviktig!!!!! 

Nu är jag irreterad oxå. För den såkallade förebilden blondinbella gick för att tag ut med en bil på sig själv i bikini och sa att det var dags för tjejer att höja självförtroendet. Och att hon väger mer nu än hon någonsin har gjort (60 kg!!!) och är så stol över sin kropp. Jag tycker jag är en mycket bättre förbild än henne eftersom jag har BRA SJÄLVFÖRTROENDE fast jag är stor!!

Puss på er älslingar!

/M

Inte bakis faktiskt!

God morgon sötnosar! Haha, jag vaknade nyss. Igår hade jag jättemysigt med gamla vänner. Vi rökte cigaretter, rökte vattenpipa, drack vitt (och några töntar hade cider med sig... phah!) och hade det allmänt kul. Jag kom hem vid tvåtiden igår men satt uppe och tittade på film tills fem, haha!

Denna vecka händer en väldigt rolig sak! Men det får ni reda på så fort videobloggen kommer upp här i bloggen, där pratar vi nämligen om det. Hur som helst, jag måste hitta något snyggt att ha på mig! Tror att det blir till att köpa något nytt och fräscht att ha på sig då! Jag är ju inte som t ex Kissie som har likadana kläder på sig varje dag...



No party!

Hej älsklingar <3
Blev ingen till fest ikväll, orkade verkligen inte! Sen kollade jag upp mitt schema nyss å såg att jag jobbar ju imorgon dessutom! Kl 10 börjar jag, suck! Så aa, klockan är ju redan 2 vilket betyder att jag verkligen måste gå och lägga mig nu! Typiskt, jag som inte ens är trött efter att ha sovit hela dagen! Aja.. kanske ser nån film innan jag lägger mig, å om jag inte orkar ta mig upp imorgon så kan jag ju bara sjukanmäla mig!

Your one and only,
Em

I'm alive!

Hej älsklingar <3
Nu har jag vaknat igen å nu känner jag mig utvilad! Så vad händer ikväll då? Fortfarande ingen hemma jue, så det kanske blir fest igen? Vi får la se ;)
Puss puss <3 <3 <3

Your one and only,
Em

Hatar fjortisar... menmen!

Hej alla! Bell här. Fy FAAN för gårdagens drickande säger jag bara! Det kändes i kroppen i dag... Så här full har jag inte blivit sedan nyår, och nyår var INTE kul! Maria Ungdom, magpumpad och så där... Men nog om det! Hos Em hade vi i alla fall skitkul, det blev klädpoker, sanning eller konsekvens och en massa sånt där man gjorde på mellanstadiet, haha! Dock blev jag riktigt pissed off på en tjej där, den lilla f*ttan. Vissa människor vet ju verkligen inte hur man ska bete sig! Tur att jag inte är en klen sak då! Nej, jag satte minsann stopp för henne, den lilla äckliga fjortisen...



Jaja, nu ikväll ska jag och några kompisar från högstadiet ut och chillkröka lite, så jag ska ta bussen som går om 11 minuter, måste springa!

/B

Asså palla!

Fyfaaan va segt det är att städa! Borde seriöst anlita en städfirma nästa gång! Jag vägrar krypa omkring å leta ölburkar/ciderflaskor, sopa upp massa skräp, vädra hela huset o.s.v en gång till! Fyfan för det asså! Aja, nästan klart nu iaf, bara ett rum kvar! Sen ska jag lägga mig i min nybäddade säng och sova i några timmar till!



Your one and only,
Em


BAKIS!

Hej sötnosar <3
Hur mår ni? Jag mår skit. Jääävlar vilken fest det var igår asså, helt galet. Men ordnar man bra fester så gör man! ;) Jag vaknade för 30 min iaf å har bara hunnit med att dricka massa vatten, ta huvudvärkstabletter och tagit en dusch! Men nu måste jag väl börja städa lite, usch! Det är det som är så jobbigt med att ha hemmafester, det blir så himla mycket att städa lixom! Sen ska jag iaf lägga mig å sova lite till tror jag, det behöver jag!

Your one and only,
Em

Hemma hos mr X

Hejsan sötnosar.

Dålig uppdatering idag, jag vet... Men det  blir så när två är bakis och en inte är hemma...

Är hos X nu och har varit det hala dan... får se hur mycket jag uppdaterar för jag måste taa vaara på tiden, fö sbnart åker han igen :(... Så nu ska jag krypa tillbaka in i hans varma famn:)


Hörs senare älsklinar!


/M


Som sagt...

En tidig kväll för min del. Em och Bell blev såklart jättefulla, så jag fick ta hand om dom. Men vilken FEST! Haha bra musik, killar ;) och dricka. Em fixar verkligen de bästa festerna!... Men iaf, jag drack inte så mkt, tog bara en cider eller två... eller fyra...^^



Nu ska jag sova, skriver i morrn älsklingar!

/M

Fylleinlägg

Em trodde inte på att jag klarade att dricka mer än 5 starköl, men hon hade feeel...

Feeest!

Nu har Mel och Bell precis kommit, så snart droppar väl resten in så snart är festen i full gång! Hör att grannar har fest också =P Men nu måste jag dra, det plingar på dörren!

Your one and only,
Em

Bakis

Hej älsklingar! Sorry för att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har bara inte haft tid. Igår var jag hos en väldigt speciell vän, vi kan ju kalla honom mister X som alla andra bloggare gör;) Sen på kvällen drog vi på en fest, det blev ganska mycket dricka så därför har jag inte skrivit idag, har varit ganska bakis...

Aja, vaknade typ vid 4 idag och har typ bara legat å druckit cola hela dan ;)  Ikväll har ju Em fest, så jag ska ju SÅKLKART dit, jag menar ingen fest utan Melanie^^ Men får se hur sent det blir, e ju lite seg sen igår om man säger så ;)



Nu ska jag göra mig iordning, blir nog den tighta svarta klänningen och de höga rosa skorna som jag visade här om dan^^

Se ya later älsklingar <3

/M

Påminnelse igen!

Förresten, glöm inte...

FRÅGESTUND! Håller på tills 00:00 på söndag natt, passa på!

Ni kan fråga precis vad ni vill...

Här är jag!

Halloj! Its your favourite gal, Bell! Jag har varit med S igår och idag och just nu är jag med pojkvännen, därav dålig uppdatering från min sida! Skärpning från och med nu!

Nu ska jag och min älskling alla fall fixa oss, vi ska ju till Em i kväll så klart! Ska ringa Mel och se om hon hänger med ikväll hon också, bakis var hon ju har jag hört...

Ikväll hänger ölflaket med så klart, så vi får se hur jag mår imorgon...


Kvällens skor som pappa köpte till mig i Milano! De jag köpte från Hong Kong gick ju sönder, faan!

Party party! ;)

Hej sötisar <3
Ikväll åker mamma bort till landet i 4 veckor!! Pappa följer med i nån vecka också, sen måste han jobba. Så det betyder att jag har huset för mig själv! Så ikväll e det party hemma hos mig som gäller! Har bjudit in massa människor, så det kommer nog gå vilt till! ;) Men jag måste städa lite innan bara, för nu ser det typ jättestökigt ut! Å så kan det ju lixom inte vara om man ska ha hem massa folk till sig!
Men vi får hoppas att allt går bra! Så typ inga tv:s eller något annat dyrt går sönder! Det skulle kanske inte vara så kul..
Puss puss <3 <3 <3



Your one and only,
Em

Vad är det här?

Mel och Bell! Varför uppdaterar ni inget!? :O Mel, du måste lägga upp v-bloggen också!

Jag har iaf bara slöat hela dagen. Var inte varmt nog att åka till stranden, så jag drog till min flickvän å har varit hos henne fram till nu, det var mys <3
Nu ska jag nog slappa framför en film eller något, känner inte för att göra något ansträngande!

Your one and only,
Em

Dålig uppdatering, srry för det!

Hej <3
Idag har varit lite smådålig uppdatering, förlåt <3 Men vi får se till å ändra på det tills imorgon =) A har iaf precis gått. Vi gjorde inte så mkt, vi pratade, åt godis, kollade film, å så har hon precis gått nu. Jag är iaf jättetrött! Ska väl borsta tänderna nu så man känner sig lite fräsh i munnen innan man lägger sig!

Följ min blogg med bloglovin

Imorn vet jag inte riktigt vad som händer.. jag har hört att det ska bli fint väder! så det blir kanske till att dra ut å ligga å se snygg ut på stranden å ragga killar! Eller så kanske jag ska umgås lite med min flickvän.. vi får se hur jag gör ;) Får se vad som lockar mest, kille eller tjej?
Natti på er sötnosar <3 <3 <3

eller(Nej, inte min flickvän, bara några random bilder från google!)

Your one and only,
Em 

Sötsugen!

Hej älsklingar <3
Är med min bästa vän A <3 (Mel och Bell är såklart också mina BFF's!, men man kan ju faktiskt ha fler, daah!) Å vi sitter här på mitt rum och gör inte så mkt, snackar mest skit om allt och ingenting, å så snackar vi såklart fester, killar, sex å sånt! Men vi är båda ganska sötsugna, så vi ska nog dra å köpa lite gottgott :D



Your one and only,
Em


Jävla regn!

Heeej alla fans <3
Idag tog jag en riktig sovmorgon, vaknade kl 3! Hade nyss en kompis här iaf, han ska bort i 2 veckor, så han ville bara ha en hejdå-kram <3 Det är ett riktigt äckelväder idag föresten, usch! Så det blir nog till att ligga inne å kolla på film hela dagen, å det är iofs ganska mys ^^ <3

Men hörrni! Ni får inte missa den här chansen att ställa vilka frågor ni vill! kolla in det här inlägget å skriv era frågor där så svarar vi på dom i början av nästa vecka!
Puss <3 <3 <3

Your one and only,
Em

Vaknade nyss <3

God morgon gullungar! Bell här. Jag kommer inte kunna uppdatera bloggen så mycket idag, jag ska nämligen träffa en kompis i dag, S. Så jag överlämnar det åt mina sötisar Mel och Em så länge!

Snart kommer videobloggen upp, håll ut!


Fick med mig ena flaket hem i helgen... men tills efter nästa helg kommer det nog vara borta igen! Egentligen HATAR jag öl, det är bara billigt skräp ju! Men det var den enda alkoholen jag fick tag på, usch Isabelle! Och alla vet ju att det bara är norrländska killar som snusar (som Blondinbellas kille till exempel...) som dricker öl!

Natti babes <3

Heej <3
Har ju spenderat dagen/kvällen med Mel och Bell, och vet ni vad? Vi har gjort en videoblogg, endast för er! Lite bryr vi oss iaf ;) Vi har haft superkul iaf! Vi var ute å käkade lite, men jag menar, ofta man orkar en hel pizza!? 1½ bit MAX! Aja, sen var vi runt å hade allmänt kul, rökte lite å så. Mel säger ju att hon inte röker, visst, hon kanske inte röker på "heltid" men hon smakar ibland ;) Visserligen röker inte jag heller hela tiden!

Efter iaf så drog vi hem till Mel, gosade lite med hennes söta hund Pinglan <3 Mel och Bell tränade också, i typ 1 timme, men jag var så himla trött å opepp, så jag kollade bara på! Men jag kom hem vid kl 1 iaf, å nu är jag typ gryyyymt megatrött, så vi hörs imorn sötnosar!
Puss puss <3 <3 <3

Denna snubbe tränade dom "med". Han gillade verkligen att visa sina magrutor iaf!


Your one and only,
Em

Hemma igen

Hej gullungar! Nu är vi hemma hos Em igen, vi var ute en sväng för att äta och lite annat ;)

Vi hörs strax igen! Dö inte av längtan efter oss så länge ;)

Pusspuss!

/Bell, Mel och Em

Påminnelse!

Heej sötnosar <3
Nu sitter jag här med Mel å Bell, å vi tänkte bara påminna lite om vår frågestund som avslutas söndag kl 00:00, så kolla in det här här inlägget så kan ni ställa vilka frågor ni vill, så ska vi försöka svara på de i slutet av veckan!
Puss <3

Lugn dag

Heej älsklingar <3
Idag var en ganska lugn dag, inte så många som var ute å shoppade faktiskt! Så jag har mest gått omkring å låtsas fixa med kläder å sånt fast jag eg. snackat i tel ;) Slutade kl 5 iaf, då var pappa gullig å hämta mig, så jag kom hem ganska så snabbt!
Nu är iaf Mel och Bell här, så jag kan ju inte sitta här nu å vara så osocial!
Puss puss sötnosar <3

Your one and only,
Em

Pinglan

Hej älsklingar! Hur mår ni då?

Bell är bara avundsjuk för att  jag inte e beroende av ngt som hon e, och att jag kan lägga mina penger på annat än cigg, typ SMINK?!


Aja, vi ska iaf till Em nu, så vi hörs där älsklingar!


My dog Pinglan! Nu är ni avunsjuka va? Alla har ju inte råd att köpa renrasiga
hundar för 20 000...

/M 

Töntiga fjortisar...

Heey lovers! Haft en bra natt? Det har i alla fall jag, Isabelle. Var ju hos min pojkvän i natt, och då gick det vilt till, hihi (a) <3

Nu är jag hemma hos kära Mel och dricker cola, mums! Vi har precis varit ute och köpt cigg. Det kom något fyllo som ville köpa åt mig, men jag sa såklart nej. Orka vara en fjortis som säljer ut sig själv som ett fnask bara för att få cigg?! Lite värdighet har man ju i kroppen... så jag gick in på Ica och köpte själv, medan Mel stod utanför och såg sur ut. Men hallå, varför tönta sig så? Det är inte jag som står och tjuvröker bakom mitt hus varje kväll som vissa andra...

Jaja vi ska fixa oss lite (har ju fortfarande kn*llruffset kvar i håret... inte sexigt! Eller? ;) ) och sen dra ut och träffa Em.


Nu har jag mitt dagsbehov täckt i alla fall...

Puss på er sötnosar!

/B

<3

Godmorgon sötnosar <3
Idag ska jag ju jobba! Börjar kl 1, så jag måste typ åka nu. Men jag tänkte mest låta er veta att jag lever ;)

Love ya <3 <3 <3


Your one and only,

Em


Paris Hilton

Har suttit och kollat på My New BFF med Paris Hilton. Och jag måste bara säga att jag verkligen ÄLSKAR henne! Om några år ska jag vara med i hennes program. Hon och jag e typ HUUR lika som helst!

Asså det är ju så roligt, för hon måste ju fixa till sina tävlande, dom ser ju ut som jag vet inte vad? Men hon kommer bli så glad när jag kommer med, för mig behöver inget ändras på...

Visst e hon snygg? (på ett non lesbiskt vis)


God natt på er älsklingar <3

/M

kort kväll

Hey babes, Em här.
Jag var fett taggad på fest ikväll, men den sög -.-' Den snygga killen som skulle vara där var där. Men med en tjej :'( Å jag känner henne halvt, så jag pallar lixom inte starta bråk med någon. Jag menar, jag kunde ju lätt få honom till min för kvällen, men vill inte göra nån sur. Hittade faktiskt ändå en annan ganska söt kille som hade spanat in mig hela kvällen som jag lekte lite med :) Han ville ha mitt nummer, haha men jag menar, jag har ju flickvän, så jag ba sa nåt random xP hoppas han inte blir sur (A)

Men det var inte så mkt drag där ändå, å vissa drog efter ett tag, så jag gick hem jag med. Imorn ska jag jobba, Gina Tricot ni vet, å sen ska jag träffa my babes Mel & Bell <3
Men, nu är jag faktiskt ganska trött! Så vi får höras imorgon sötnosar!
Puuuuuss <3



Your one and only,
Em


Påminnelse!

Hörni, ni har väl inte glömt...?


Klicka här för att komma till inlägget där ni stället frågor

Bildbevis

Aa nu e jag hemma efter en jättetrevlig midddag. Det var verkligen supergott! Men jag blir lite irreterad när servitriserna inte kan sluta glo? Jag menar hållå, har dom aldrig sett en snygg tjej förut? Suck...

Här kommer iaf bildbevisen på min navelpiercing!

Usch vad blek jag ser ut på den här bilden!?


HATAR att fota med digitalkameran, man blir så jävla
blek, jag borde ha använt systemkameran men den är
inte laddad....


Så nu har ni era bevis älsklingar!

/M

Skryter? Nej då ;)

Men Bell, gumman, jag skryter inte, jag säger bara sanningen ;) Det blir iaf party hos en kompis som har ff! Kommer bli såå kul! :D Jag har dessutom hört lite rykten om att det kommer vissa snyggingar dit :O :D Så jag har precis bytt om, blev min söta korta svarta klänning ;) Har såklart massa smycken också! Armband, halsband, örhängen, diadem och ett par snygga högklackade skor, helt perfekt! såklart ;) jag har ju tyvärr ingen kamera, så ni får överleva utan bilder!
Men nu måste jag rusa så jag hinner med bussen! Hörs imorn mina sötnosar!
Puss puss <3

Skål! ;)


Your one and only,
Em

Bell här

Haha, suck på Em. Hon ska alltid "skryta" om hur mycket dricka hon har hemma. Som om det vore svårt att få tag på som minderårig år 2009? Och så kan hon inte ens köpa cigg själv, haha. Inte för att jag brukar göra det men ändå! Jag vet att andra gör det.

Vad händer i kväll då folks? Själv ska jag stanna inne faktiskt, så här på sommaren blir det fest så himla ofta att man får tacka nej ibland. Så istället för att festa ska jag stanna inne, tänkte göra lite manikyr och pedikyr! Och inte med rosa tippar som Kissie... så fult!



Vi hörs nog senare lovers!

/B

4 dagar

Heeej sötisar <3
Vi har ju haft den här bloggen i 4 dagar (eller, Mel startade den ju själv, sen hoppade vi på ^^) å vi har redan 60 besökare! Det bevisar verkligen hur mkt ni älskar oss! men jag förstår er, hur kan man göra något annat än älska oss? :)
Puss på er <3



Your one and only
Em

Alla måste göra..

Jag å Bell måste ju också göra den här listan som Mel redan har gjort! Sen får vi se vem som är smartast ;P

Hur smart är du?
-Har du någonsin...


[ ] Sprayat hårspray i ögat?

[x] Trasslat in ditt hår i hårborsten?

[x] Gått in i en lycktstolpe?

[x] Fått tuggummi i håret?

[ ] Fastnat med tungan i ett räcke på vintern?

[ ] Slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?

[ ] Missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?

[ ] Trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?

[x] Tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?

[x] Slagit dig på fingret med en hammare?

[x] Råkat trycka på stängav-knappen på datorn?

[x] Snubblat på en fotboll?

[ ] Gett kattmat till din hund

[x] Kallat en lärare för mamma eller pappa?

[ ] Stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?

[ ] Fått IG på fler än fem prov i rad?

[x] Sprungit på ett litet barn?

[x] Gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?

[x] Tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?

[x] Frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

[ ] Gått in i fel bil på en parkering?




Multiplicera nu ditt resultat med 5
12 x 5 =60


0-30 - Du är rena geniet!

31-50 - Du kunde ju ha varit smartare... 

50-79 - Du behöver gå ett extra år i skolan!

80 eller mer: SÖK HJÄLP



Haha så kan det gå, men jag är inte osmart, mest bara väldigt klantigt ;) Men det är charmigt! (Säger min flickvän iaf..) Men smartast blev jag iaf inte :'(
Men Bell måste också göra det här testet så att alla har gjort det!

Your one and only,
Em

Mels gone

Aaaw, gulliga Mel, så söt hon är :)  <3 Hon har iaf precis åkt, hon skulle ju ut å äta ^^ Själv är jag fast här hemma med min familj och en katt som precis rivit sönder min nya tröja! Brorsan har precis gjort hamburgare, nyttigt värre -.-' Som om man äter det! Tjockismat lixom!



Funderar på att sjunga lite kanske! Var ett tag sen jag tränade min röst! Så, jo det ska jag nog göra. Senare ikväll ska jag nog ut på nån fest! Jag har ju massa vodka och xider liggandes här hemma, å jag känner för å supa lite! Kanske kan hitta någon söt kille å leka lite med ;) Har en jättesöt å jättekort klänning här hemma som är oanvänd, så den får det bli! Sen hoppas jag på att hitta någon som kan bjuda mig på cigg ;)



Your one and only,
Em


Hey

Mel här! Har ni saknat mig? Jag vet att ni har det...
Måste bara säga att jag älskar verkligen att ni älskar oss så mycket att ni kan vara avundsjuka! Typ SÅÅÅ gulligt <3



Men iaf, är ju som sagt hemma hos Em nu, och vi har kollat på film och diskuterat utessende. OMG nu ligger Em på sängen och spelar gitarr och sjunger! hon e TYP SKITBRA! Synd att ni inte kan höra henne!

Ska snart ut gå ut å äta med en kompis, vi ska till Helens krog. Där här dom typ den GODASTE pastan du kan tänka dig! Inte världens nyttigaste men min kropp e redan så snygg så det gör inget om jag äter det EN dag...

Puss på er älsklingar! <3

/M

FÖLJ OSS PÅ BLOGLOVIN!

Heej sötnosar :)
Vi vet ju att ni älskar oss så mkt, så vi tänkte göra det lite lättare för er så vi är nu medlemmar på bloglovin! så klicka här så kan ni prenumera på vår blogg, vilket vi vet att ni vill!
bloglovin

Puss <3

Middag!

Min middag ikväll ser ut så här. Pastasallad med kyckling. Ska såklart ta bort den feta dressingen! Funderar också på att peta bort pastan. Kolhydrater = Feta lår med celluliter! Som en viss Blondinbella...



/B

Fatass

Jag å Mel har precis kollat på Paul Blart: Mall Cop. Asså, den var ju rolig å så, absolut, men shit, är skådespelaren verkligen så tjock i verkligeheten??? Fyfan va äckligt asså! Usch usch, men ne, kan ju inte sitta här hela dagen!


Your one and only

Em

Mhm...

OMG! Har precis piercat mig, precis som gulligaste Em radan har sagt!

Det blev HUUUR snyggt som helst!=O Jag vet att alla ni e avundsjuka! Men de som e mest avundsjuk måste va lilla Bell. Hon säger att hon tycker det e slampigt, men hon har liksom snackat om att hon vill pierca sig i navlen i typ flera år?! Aja, Hon e bara sur att jag fick det innan henne...

Ska fota lita när jag kommer hem så ska ni få se den!

Puss på er älsklingar!

/M

PIERCAD!

Nu är Mel piercad! Blev så jävla coolt, jag är grymt avundsjuk! MelBabe var jättenervös innan, men det gick ju så bra :D Hon var t.o.m. så nervös innan att hon glömde kameran! Men jag tog några bilder med mobilen, så de kommer kanske upp senare!
Men Mel är hemma hos mig nu, så vi får väl se vad vi hittar på :D

Your one and only
Em

Pink lashes

Igår köpte jag en rosa mascara på Make Up Store, bara för att! Den såg så jäkla rolig ut att jag bara var tvungen. Men jag har ingen aning om när jag ska använda den dock... kanske borde sluta köpa saker jag inte ens behöver eller någonsin kommer använda?



/B

Porrporr

Vill bara passa på att tipsa om en bok som jag läser just nu! När det är så tråkigt väder kan man passa på att lära sig lite inför vuxenlivet...



/B

Kom igen dåh!

Hallå, hur går det med frågorna eg.? Vi ger er lixom värsta chansen att fråga oss pecis vad ni vill, å vi har bara fått in en enda dum fråga om vi ska följa varandra på bloglovin? Eh, vi följer inte någon, det e lixom inte våran grej!
Men kom igen nu, frågestund, FRÅGA! :)

Men nu kommer snart Mel och hennes morsa å hämtar upp mig så ska vi iväg å hon ska pierca sig!! :D Kommer bli såå snyggt babe <3
men skulle jag få välja skulle jag iaf ta tungpiecing, eller vad tycker ni, vad är snyggast?




Your one and only
Em

Slampor

Tja! Bell här. Jag orkade inte följa med för att se Mel få en tjock nål genom magen, liksom usch! Nej, nålar är inget för mig. Själv har jag alltid tyckt att navelpiercings är lite slampigt...


Em's fika från igår. Tjockis! Haha, älskar dig <3

/B

Em is in da house!

Heej sötisar! <3
Vaknade kl 10 idag, tog ett långt bad med hårinpackning å ansiktsmask, så nu känner jag mig fit for fight! Ska ju som sagt med älskade Mel när hon ska pierca sig! Men Bell dissar oss, daah, vilken kompis lixom? Schysst att inte vara där för sina vänner å stötta dom..
Aa, men nu ska jag inte snacka mer skit, jag funderar på att äta lite god frukost, lite kiwi, vindruvor, jordgubbar och annat gott vi har här hemma!
Puss på er <3 <3 <3



Your one and only
Em

Navelpiercing!

Idag ska jag pirca naveln! jag kommer bli SÅÅ snygg! Jag tycker lite synd om Bell, hon är så avundsjuk på att jag ska pierca navlen och inte hon att hon inte kan föja med... Tack för den liksom?! Men min älskade Em ska med iaf=) Självklart ska allt fotograferas och sen upp här i bloggen, så ni älskade läsare klommer inte missa det.

Men nu måste jag dra!

Hej då älsklingar! <3

/M

Frågestund har guld i mun(?)

Nu är det så att era älsklingsbloggare inte kan sova. Så vi tänkte att vi kunde starta en liten frågestund. Ställ era frågor till oss, så ska vi svara på dom så bra vi kan, ingen fråga är för intim!

Fråga vad ni vill, svar på det mesta;) Frågestunden håller på tills slutet av veckan, alltså till söndag kl. 00.00. Passa på, det här bli er chans att lära känna era älsklingsbloggare bättre!

Puss på er älsklingar! <3

Skönhetssömn på G

Heej <3
Ska gå å lägga mig nu, måste ju få lite skönhetssömn ;)
Imorgon ska jag som sagt möta upp åtmistone Mel och va med när hon piercar sig! Kommer bli sååå snyggt! :D <3 Bell kanske kommer, hon har inte bestämt sig än.
Men nu är det dags att sova! Vi hörs imorgon sötnosar!



Your one and only,
Em

Så jävla rätt!

Den här låten av Demi Lovato har så jävla rätt, den stämmer verkligen! Jag kommer inte ändra mig bara för att idealet säger det. Jag kommer ALLTID ha en egen stil!



Lyrics to La La Land :
I am confident
But I still have my moments
Baby, that's just me
I'm not a supermodel
I still eat McDonald's
Baby, that's just me

Well, some may say I need to be afraid
Of losing everything
Because of where I
Had my start and where I made my name
Well, everything's the same
In the la-la land machine
Machine, machine

Who said I can't wear my
Converse with my dress
Well, baby, that's just me [ah]
Who says I can't be single
And have to go out and mingle
Baby, that's not me

Well, some may say I need to be afraid
Of losing everything
'cause of where I
Had my start and where I made my name
Well, everything's the same
In the la-la land...

Tell me, do you feel the way I feel
'Cause nothing else is real
In the la-la land machine

Well, some may say I need to be afraid
Of losing everything
Because of where I
Had my start and where I made my name
Well, everything's the same
In the la-la land machine

Well, I'm not gonna change
In the la-la land machine
Well, I will stay the same
In the la-la land machine
Machine
Machine 
 
I won't change anything in my life
I won't change anything in my life
I'm staying myself tonight
I'm staying myself tonight
La, la, la, la, la 

Man kan dock INTE ha converse till klännig, hallå?!
Det är INTE mitt fel om texten e fel, jag orkar väl inte rätta den hallå?! 

/M

Em is the name!

Heeej sötnosar <3
Em här :D Har inte kunnat uppdatera förän nu för jag har haft så fullt upp! Ni vet, livet som populär är inte det lättaste! Först så träffade jag ju sötnosarna Mel och Bell, vi hade skitkul som alltid <3 Sen har jag jobbat lite, jag jobbar på Gina tricot, var ju lite småstressigt sådär, massa kunder å sammtidigt kompisar som kommer för att träffa mig! Men efter jobbet dåra så träffade jag min flickvän. Hon hade lite besök, några kompisar, å en av killarna där, o-m-g, han var typ sååå snygg, skulle ju inte säga nej till lite mys med honom ;) Jag vet, jag har flickvän, men jag menar, hallå! man måste ju få kunna mysa lite med andra :) å man säger ju inte nej till lite real stuff ibland ;)

Men nu är jag hemma iaf! Är helt slut! Men imorgon ska jag såklart följa med Mel när hon piercar naveln! Fyfan va snygg det kommer bli =D Jag önskar jag kunde få göra det också, men mamma är så emot det :( men när jag blir 18! Jag ska nog fira min 18-årsdag med att pierca tungan! Å en jävla massa sprit, såklart.
Men jag kan ju inte sitta här hela dagen, även fast jag vet att ni vill ha mer av mig!
Puss på er sötisar!

/E

Bilder från dagen

Asså seriöst, hoppas rödtotten Ron Weasley dör i svininfluensan, då får vi i alla fall EN person mindre som är rödhårig i världen. Usch, jag hatar dom! Bleka och fräkniga och jag vet inte vad. Tur att man är blond då!

Nog om det. Tänkte visa upp lite bilder från dagen på stan med mina älsklingar!


Älskade Mel. Jeansjackor är så jäkla snygga!


Baby Em <3


Och er egna Bell! I know you love me!


Älskar mitt hår <3

/B

Piercing!

Asså fatta om jag e glad nu eller?! Mami fick nyss ett ryck och sa att "om jag ville pierca mig i typ naveln så får du det" Asså FATTA vad NICE!!! Inte för att jag brukar bry mig om vad hon säger, men när hon har sagt nej till piercinger har hon verklien menat det! Och man säger inte nej till henne då! Även om hon e ganska lättmanipularad annars... Precis som de flesta jag träffar... det e bara å visa brösten så öppnar sig en helt ny värld för din afötter ;) Ne men iaf, så nu ska jag dra å pierca mig ngn dag, asså OMG vad nice! Hoppas Em och Bell hänger med då också^^



Puss på er

/M

Ron Weasley!

Asså OMG! Ni vet han som spelar Ron Weasley i Harry Potter?! Jag kommer aldrig ihåg vad han heter, men orka bry sig om sånt... Iaf. Han har fått SVININFLUENSAN! :'( Asså omg, sitter typ och gråter ihjäl här hemma. Han e ju typ helt underbar?! Snyft!

Han e typ SÅÅ söt? Jag kan inte tänka mig hur livet kommer att bli om han dör! :´( Asså jag kommer typ seröst ta livet av mig?!

Stackars pojke, och bara 20 år stackarn!


Hoppas du kryar på dig babe! <33

/M

Your queen is speaking

Jamen hello darlings! Nu är det Bell som skriver. Mel har alltid varit ett sånt ego, som aldrig låter någon annan än henne själv stå i centrum, suck! Men jag brukar vara duktig på att sno hennes uppmärksamhet till mig själv, till exempel som jag gjorde nu! ;)

Isabelle heter jag då, som sagt. Vad ska jag säga för att beskriva mig själv? Det finns så mycket att berätta liksom. Jag är i alla fall platinablond (finns det någon annan snygg hårfärg eller?), lång som en supermodell (my dream! Har bara varit på några modelljobb än så länge, det senaste var i helgen faktiskt!) och en kropp som får killarna att komma i byxorna när dom ser mig! Men det låtsas jag inte se, jag har bara ögon för min underbara pojkvän. Så synd, bitches! (Ja, tjejer kollar också, avundsjuka som fan på mig!) Det var väl det viktigaste! Mer får ni veta med tiden helt enkelt :D


Bild från festen i helgen. Inte mitt ciggpaket, jag röker inte!

/B

Stan!

Lite bilder från idag då^^

Asså jag HATAR verkligen folk som röker-.- Visst, dom e mina BFF´s men HALLÅ?
Dom kan väl vara liiite diskreta??? 


Äkligt är vad det e!


Asså jag förstår inte varför alla SNYGGA bh:ar ska vara så små??? Det här
var liksom den störsa storleken dom hade?? Jag har liksom E i kupa?!


Köpe såklart lite hårproduker från Björn Axén, volym mousse och hårspray^^


Även shampo och balsam till FÄRGAT hår, det e vikigt att köpa produker
som e anpassade till DITT hår, då få det vara hur dyrt som helst...


Fick även med mig 3 par nya älsklingar hem. Alla från Bianco^^
orkade inte fota de två med vit bakrund, e därför hämtade från hemsidan. 
Men jag menar, ORKA fota alla skor man har, jag har nog runt 40 par...





Puss på er älsklingar, Bell och Em kommer säkert skriva lite sen också! 

/M 


My BFF´s

Var ju på stan idag med mina älsklingar, Isabelle och Emily. Och vi kom på en superbra ide! Eftersom ni alla älskar mig så mycket tycker jag att ni aka få lära känna mina BFF´s. Så dom kommer också börja blogg här på bloggen! Är inte det typ WONDERFUL? Då kommer ni få trippelt upp att älska!

Inlägg med bilder från idag kommer när jag har fixat alla bilder!

Puss på er älsklingar

/M


God morgon!

Hej älsklingar! hoppas allt är bra med er! det är det iaf med eran älsklingsbloggare Mel!

Idag ska jag som sagt åka å fka med mina älskade vänner. Vi ska mötas ved centralen halv 1. Så om ni har tur kanske ni  får se moi! Men ni kommer ju inte att känna igen iaf, så keep on dreaming!


Va ska ni andra göra i dag då? ingen kommer ha det lika bra som jag men ändå! Man måste visa att man bryr sig om sina älskade läsare också!


Måste börja göra mig i ordning nu! se ya later älsklingar! <3


Playboy bunny!

Designen är klar! Visst blev den skutfin!? SÅÅÅ min stil=D Carrro visste verkligen vad jag ville ha!

Nu är jag inte bara snyggast till utseendet, jag har också snyggast blogg! (VARFÖR e jag inte förvånad?)

Love u Carro!


Nu ska jag iaf gå å sova, behöver ju min skönhetssömn för att jag ska förbli lika vackar som jag är!

God natt loved ones! <3

Wonderful!

Designen kommer bli så jävlabra! Passar mig perfekt=D (men vad gör inte det, allt som e rosa e min stil ;))

Imorrn ska jag å mina älskade vänner ta en fika, det blir väl inne i stan ngnstan, typ souk gallerian eller weynes coffe eller likanade^^ Ska bli SÅÅÅÅ mys, ska snacka tjejsnack å spana in killar (eller dom kommer kolla på oss ofc) och bara va tillsammans =)

Kärlek till mina älskade vänner <333

Jag vet att ni som inte känner mig säkert e avundsjuka på mina vänner, men livet e orättvist, det e bara att leva med!

Design!

Asså gud vad jag e trött på den här tråkiga designen jag har! Som tur är har jag en jättegullig tjej som har erbjudit sig att fixa den! Det e bara för att hon ÄLSKAR min blogg så mkt^^

Det ska såklart belönas med en länk! www.rotens.blogg.se

Jag funderar på en massa, massa ROSA och svart med playboy bunnies^^



Love u guys<3

Rosa!

Hej alla söta! nu har jag och mami varit på ikea och handlat lite saker till vårat badrum! bla ROSA handukar och badrumsmattor. Mami ville inte ha rosa saker (inte rosa?! hallå, det e typ den finaste färgen som finns?). Men hon var ju liksom tvungen att ge med sig när jag sa att JAG minsann visste hur det skulle se ut i ett badrum. Jag menar, hallå, det e ju liksom jag?!

Vi han också med en liten shoppingtur där jag köpte ett grått linne med pussmunnar på från jc! Passar perfekt gör den också (ofc!)



Puss på er älsklingar<3

Snygg

Hej älsklingar! Idag klev jag upp halv 2 och gjorde mig i ordning. Jag och mami skulle till ikea och handla lite, men det var så mycket folk så jag fick typ panik! Jag menar, hallå typ hur många som helst, som typ bara kollar på mig? HJÄLP! Asså missförstå mig rätt nu, jag gllar att vara i centrum, men inte att vara bland så mycket folk. Men vi åkte iaf dit men vände på en gång. Kom överens om att vi skulle åka till baka dit vid 5 innan dom stänger och hoppas att det e liiiite mindre folk...  

Asså jag vet att det typ e hur töntigt som helst att vara med sin mami, men jag älskar henne faktiskt och för attt vara ärlig behöver hon ngn som kan göra så att  hon ser snygg ut. Och såklart är jag den rätta för det jobbet!

Men nu måste jag faktiskt gå ut med min lilla hund, hon e sååååå wonderful!

Min hund är en rottweiler, ingen liten chihuahua som man trampar på och ser ut som en råtta! Jag HATAR verkligen sånna små hundar!

Puss på er älsklingar!

OH MY GOD!

Nu har mina vänner gått så nu e det bara jag... skönt att få vara för sig själv en stund, det kan bli lite jobbigt att ALLTID vara i centrum. Konstigt nog... 

Nu måste jag bara säga att all den där hysterin  runt Robert Pattinson MÅSTE sluta. Mina vänner e typ heelt besatta av honom. Och jag gillar inte att dom snackar mer OM honom än MED mig...Herregud, han e ju inte ens så snygg, han e gansla ful faktist och han e inte hygienisk! Jag menar USCH!! Men en som e riktigt het är hans co-star Kellan Lutz! Såååå jävla het.

OMG!

Tänk att ni älskar mig så pass mycket att ni kan vara avundsjuka! Love u guys<3


Incredible Me

Satt och pratade om en parfymer och kom på att jag bara var tvungen att tipsa om en typ WONDRFUL parfym.
 
Escada- Incredible Me
(som förövrigt stämmer skitbra med mig)


Att vara i centrum!

Nu sitter vi framför tv:n och slappar, jag har såklart varit centrum för all uppmärskamhet i kväll då alla har frågat vad jag har gjort på kryssningen. Att  vara i cenrum tycker jag verkligen om! Jag borde jobba på tv eller i filmbranchen tycker jag, för då skulle det verkligen vara roligare att kolla på svensk tv och filmer, jag menar, om någon så snygg som jag skulle vara med, skulle jag lätt kolla! Och jag skulle få ha allas blickar på mig! Det e verkligen drömjobbet!

Men nu vill mina vänner fråga mer om mig och alla killar, så jag ska väl gå å svara då (suck) men skriver såklart mer i kväll älsklingar!


Hur smart är jag?

Hur smart är du?
-Har du någonsin...


[x] Sprayat hårspray i ögat?

[x] Trasslat in ditt hår i hårborsten?

[x] Gått in i en lycktstolpe?

[ ] Fått tuggummi i håret?

[ ] Fastnat med tungan i ett räcke på vintern?

[ ] Slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?

[x] Missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?

[ ] Trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?

[x] Tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?

[ ] Slagit dig på fingret med en hammare?

[x] Råkat trycka på stängav-knappen på datorn?

[ ] Snubblat på en fotboll?

[ ] Gett kattmat till din hund

[ ] Kallat en lärare för mamma eller pappa?

[ ] Stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?

[ ] Fått IG på fler än fem prov i rad?

[x] Sprungit på ett litet barn?

[ ] Gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan? (mina skor hinner inte gå sönder innan jag köper nya, hallå?)

[ ] Tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?

[x] Frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

[x] Gått in i fel bil på en parkering?
(eller har gått och ställt mig vid fel bil och väntat på att pappa ska komma och öppna)



Multiplicera nu ditt resultat med 5
9 x 5 = 45


0-30 - Du är rena geniet!

31-50 - Du kunde ju ha varit smartare... 

50-79 - Du behöver gå ett extra år i skolan!

80 eller mer: SÖK HJÄLP


My new blog!

Ok folkes, nu har jag skaffat en ny blogg! Jag vet att ni kommer älska mig, för det gör alla! Jag kommer inte lägga ut ngr bilder på mig eller mina amigos, för jag vill inte att alla fans ska bli som tokiga varje gång dom ser mig! Jag vill gärna ha ett privatliv! Hallå? Det var liksom anledningen till att jag slutade med min andra blogg, dah.  Men ni måste ju veta vad jag heter iaf, eller hur, annars kommer ni ju inte kunna prata med era kompisar om mig, å det går ju inte för sig! ni måste ju kunna prata om eran idol liksom!? Ni kan kalla mig Mel.

Anyway. Idag har jag bara slappat och tagit igen mig efter kryssninen jag var på! Asså omg! va kul vi hade, sprit, dans och killar som flockades! Ja det säger det bara, JAG var centrum på båten asså! Och dom filmade för den där tv-serien färjan och jag hoppas verkligen att jag kom med! Asså det skulle ju vara shame om inte JAG kom med på tv, jag menar, ngn måste ju vara snygg... 

Asså nu måste jag verkligen dra! Mina vänner väntar på att vi ska hitta på något. Och ja, jag skriver såklart i kväll igen så att ni ska slippa sakna mig!

Puss älsklingar! 

RSS 2.0