London dag 3

Hemma! Har inte orkat uppdatera sedan sist! Sorry, men det där sega internet var sjukt jobbigt. Men i alla fall, för nästan exakt ett dygn sen kom vi till arlanda. Och nästan det första vi märkte var att Mel hade tappat sin mobil på planet... men hon har fått tillbaka den nu! Haha.

Eftersom min kamera dog efter andra dagen är det Mel som har flest bilder, men jag kan visa de få jag har samtfota lite grejer jag inte hann fota som jag köpte!

I alla fall, här kommer lite om vad som hände efter jag bloggade sist:

Efter att jag bloggade sist så gick vi ut och åt på en pizzeria (haha, fattigt jag vet. Men vi ville spara pengar! Shoppar ju som idioter där nere...) som hette Mulberry men det var skitgott! Britternas pizzerior är grymt mycket fräschare än våra där det är en fet gubbe som sköter matlagningen... Sedan satt vi inne på en typisk engelsk pub som hette Argyle någonting tror jag och satt där ett tag. Sedan gick vi även ut på en nattpromenad (i mjukiskläder!!!!!!) i några timmar och vi kom inte hem förrän vid halv fem någonting... det roliga var att vi fick ragg trots att vi gick runt i tjocktröja och mjukisar! Haha. Men är man snygg så är man. T ex åkte några snygga britter förbi oss med bilen när vi ranglade fram på gatan (något överförfriskade....) och tutade åt oss, och så träffade vi på dem två gånger till senare samma natt! Haha. Dom sa till slut: "are you following oss, darling?". Haha.

Jag måste bara tillägga att jag och Mel ÄLSKAR brittisk dialekt! Det är bland det sexigaste vi vet. Så ni kan gissa hur mycket vi har dreglat... möhöhö






Fler underkläder från Primark. Vi köpte ÄNNU fler! Ni får se lite i taget.


Vårt hotellrum. Haha, ni skulle sett hur det såg ut innan vi städade!
Vi bodde i Notting Hill (Filmen <3) precis vid Hyde Park.


Gina Tricot here I come!

Heey babes <3
Shiiit va avundsjuk jag e på Mel och Bell också! Grymt snygga saker de köper jue! Aja, jag har jobb iaf så jag tjänar ju pengar! Jag ska faktiskt iväg dit nu å tjäna lite mer!
Puss på er <3

Your one and only,
Em

London dag 2

Bell bloggar:

Sådär! Nu har vi köpt en sån där adaptor som gör att vi kan stoppa in våra elkontakter i uttagen här och få el, kul va! Vi har även lyckats sno en grannes trådlösa internet så vi kan blogga, moahahh. Vem orkar betala hotellet för att få internet liksom?!

Men i alla fall, det är underbart här! Idag har vi shoppat ännu mera, haha. Vi började dagen med frukost på hotellet, och sedan begav vi oss ut och shoppade, moahahha. Vi drog till Oxford street igen och begav oss till Dorothy Perkins och provade skor, de var helt underbara där. Men vi bestämde oss för att gå till vårt paradis Primark först och se vad utbutet var där, igår var vi ju bara på underklädesavdelningen (a). Så där köpte vi skor och väskor och assesoarer för typ 500 spänn, men vi fick två stora papperskassar fyllda med grejer var där! Älskar den butiken, allt är så sjukt billigt! Skor för under hundralappen som är to die for...

Efter en mysig fika på Starbucks (varför finns det inte i Stockholm?!) gick vi tillbaka till Dorothy Perkins och köpte ett par lovely skor var där också. De jag hadee provat tidigare hade redan sålts slut! Men jag tog ett par andra som var liknande, men som kostade typ dubbelt så mycket! Men är man en känd bloggare som tjänar otroligt mycket pengar så gör det ju inget att betala lite extra... Ska visa allt vi shoppade, men tar lite i taget så ni slipper få en bildbomb.

Efter det satte vi oss på en pub här i närheten och åt en sen lunch, det blev kyckling med pommes och en varsin öl (eller nej, Mel tog en cider haha, fjolla). Sedan satt vi kvar där ett tag och snackade och provade skor, haha. Vi kom tillbaka för några timmar sen och nu ska vi fixa oss för en rolig natt på stan! Äter dock middag först... klockan är ju bara halv åtta här!


Roooosa! :D Väskan är min och skärpet köpte vi båda ett var sitt, skorna är Mels. Love! Väskan gick på en knapp hundring, skärpet på en 50lapp och skorna på 70 kr! Primark <3


Dessa köpte vi båda två också, underbara! ~150 spänn om jag minns rätt!


Mels snygga skor från Dorothy Perkins, ~1200


Mina :D De jag egentligen ville köpa hade rosa och svarta band, buhuu! :P ~900 kr


Mels cider och min öl i bakgrunden


Maat! :D Haha, vad vi är tjocka..


Starbucks <3

Hörs imorgon älsklingar!

LONDON BABYYY!

Heeej älsklingar! Har knappt någon tid att blogga, min dator dör strax och laddaren funkar ju inte i de engelska uttagen, får fixa det i morgon. Idag har vi mest shoppat, vi var nere på Oxford Street och var såklart tvungna att besöka Primark, typ världens bästa affär, skitsnygga kläder, jääättebilligt! :D Ska visa mer av det vi köpte i morgon, men det här är ett urval. (Vi köpte bara underkläder idag, hahah. Men det kostade tyo 50 spänn för en BH och typ 15 spänn för trosor!

För övrigt älskar vi London, vi har redan blivit uppraggade ett antal gånger... två killar frågade mig om de kunde få mitt (Bells) nummer, det första dom sa! Hahaha...

Imorgon ska vi tillbaka till Primark och kanske även hinna med några turistattraktioner, typ BIg Ben och Madame Tussauds. Vi tar med oss kameran så klart! :D






Mascaran kostade 65 spänn! :D


Avundsjuk!

Ååh vad jag vill följa med er älsklingar till England alltså! Ni får ragga upp massa snygga killarna med sexig dialekt medans jag är kvar här i tråkiga Sverige! Om några år tjejer, då får vi alla tre dra iväg! Då jävlar blire partyparty :D
Hoppas ni får en ritkigt kul resa iaf tjejer, å ni får ta många bilder! :D Å glöm inte att använda kondom bara tjejer! (eller ja, Bell du iaf ;) Och om du Mel skulle välja att bli av med oskulden så är det verkligen bäst för dig att du använder skydd!) Vill ju inte att ni kommer hem med några konstiga sjukdommar ;)
<3



Your one and only,
Em

Rosé+fanta

Hej älsklingar! <3 nu är jag hemma hos Bell och vi har skitmys. Vi har korkat upp en flaska rosévin som vi blandar med fanta. Och det var vi först med så sluta härma oss, det är vår grej! Nu ska vi lägga ansiktsmasker å göra oss fina inför england, hoppas eran kväll blir lika bra som våran=)

http://3.bp.blogspot.com/_Dw26BSx7Yyo/SC1EJdUy3gI/AAAAAAAAAQY/MVXMG3KnbtE/s400/Rose%2BFanta.jpg

Vi hörs i morgon bitti om inte annat!
Puss på er!

Boots

Har beställt hem dessa stövlar idag, att ha i höst Vad tycks? :)


Naglar

Var förresten och fixade mina naglar idag på en nagelsalong vid Odenplan idag! Visst blev dom snygga?!


Taggar

Suck, lyssna inte på Mel, hon vet inte vad hon pratar om! Jag säger inte att Kenza är tjock, hon bara såg lite tjock ut på bilden! Jaja, nu handlar det om något annat hörni!

Just nu är jag med min pojkvän och vi myser och ser på filmen Intolerant Cruelty, den är rätt bra! Men nu ska vi ta vara på vår sista kväll tillsammans på några dagar. Imorgon kommer Mel över till så att vi kan tagga inför London, för i övermorgon åker vi ju! Fan vad kul det ska bli! :D

Men nu ska jag tillbaka till min älskling, hörs sen! Puss <3

Bell...

Asså jag förstår inte Bell. Hon säger att Kenza är tjock?! Jag tycker hon är lika vacker som vanligt!:O Ibland tål jag inte Bell asså. Men hon är bra att ha som vän för hon e så snygg. om hon var ful, som tex dessie, skulle jag nog inte va vän med henne. TTYN liksom...

Kom på en rolig sak som hände på kryssningen...

Inne på discot på kryssningen spelade dom bara tråkiga RnB-låtar. Techno ska det ju vara! Själv brukar jag alltid kalla det "dunka dunka"... Anyhow, jag och Em gick fram till DJ-båset och så började jag snacka med  den snyyygga Djn för att flirta till mig lite bättre musik:

Jag: Hörru, kan man få lite dunka dunka?
* en stunds spänd tystnad*
DJn: 
Ehm... du menar musiken eller? *blink*

Fattar ni?! Dunka dunka! HAHA! Jag och Em höll på att dö av garv! Skönaste raggningsrepliken på länge!




Vad är det här tjejer?

Lite dålig uppdatering från er sida tycker jag!

Men iaf :-) Idag har jag jobbat och så har jag umgåtts lite med en gammal vän, hon som jag sa att jag träffade på stan förut när jag var ute med ******, om ni kommer ihåg? :) Det var iaf jättemysigt, vi fikade och pratade gamla minnen och sånt! Hon har blivit riktigt snygg också! Hon jobbar tydligen som modell fick jag reda på också! Wow säger jag bara.

Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig, jag behöver min skönhetssömn!

Puss <3


Your one and only,

Em


Skola snart fan..

Hey babes <3
Förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva! Jag har umgåtts med älskligen. Känner fortfarande att något inte stämmer, men jag vet inte riktigt vad :/ Men sen har jag festat, umgåtts med kompisar, shoppat, aa, levt livet helt enkelt!

Skolan börjar ju snart också! Vet inte riktigt hur jag känner inför det, såklart jättekul att träffa kompisarna igen, men asså allt plugg å det, vet fan inte om jag orkar! Aja, jag kan ju skolka lagom mycket, bara jag inte blir av med studiebidraget så ;)
Puss på er <3

Your one and only,
Em

The Truth!


Kenza har gått upp i vikt?

Kenza har alltid varit en smal tjej. Trots att hon käkar onyttigheter dagligen (det säger hon själv) så håller hon sig slimmad. "bra ämnesomsättning i guess" säger hon... Men har hennes "bra ämnesomsättning" äntligen vänt om? Ja, jag låter bilden tala för sig själv...

Från Kenzas blogg igår:


Saknat mig?

Hej älsklingar
Ni har väl inte saknat mig FÖÖR mycket? Har inte gjort ngt här hos pappa, eller jo, jag har bakat bullar, kalorisnåla ofc...

Tänkte bara strö lite salt i era sår, jag vet, ni vill va oss, ni vill oxå kunna åka till england när ni vill, ni vill tro att ni känner oss och ni tror ni vet hur gamla vi e? Suck, väx upp alla F J O R T I S A R där ute! Ni kan OMÖJLIGT vara lika bra som oss. KOMMER ALDRIG HÄNDA!

Love ya guys <3

RSS 2.0